ΑΣΕΠ: Άνοιξε η αίτηση για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ – Αναλυτικός οδηγός

«Άνοιξαν» σήμερα Τετάρτη 6/4 οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Κ/2016, που αφορά 36 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, το ΑΣΕΠ δημιούργησε την ηλεκτρονική εφαρμογή “Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης”.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε”).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 6 Απριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 20 Απριλίου 2016, ημέρα Τετάρτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2016, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 25ης Απριλίου 2016, ημέρας Δευτέρας.

Ο οδηγός για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός αποτελεί ευέλικτο και σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης προς τους πολίτες που επιθυμούν να αντλούν στοχευμένη πληροφόρηση για τις θέσεις που προκηρύσσονται από το ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα με τη χρήση του Ηλεκτρονικού Οδηγού οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα: τους κλάδους/ειδικότητες που περιλαμβάνει η προκήρυξη, τις θέσεις που προκηρύσσονται και τα απαιτούμενα προσόντα, προκειμένου, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους στην προκήρυξη.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή δεν υποκαθιστά το ΦΕΚ της Προκήρυξης.

Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός θα εφαρμοστεί από την Προκήρυξη 1Κ/2016 (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι της ανωτέρω Προκήρυξης μπορούν να συμβουλευθούν τον Ηλεκτρονικό Οδηγό από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης 1Κ/2016 ή μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική Σελίδα → Έντυπα Αιτήσεων → Διαγωνισμών Α.Σ.Ε.Π → Με Σειρά Προτεραιότητας.

Πηγή: dikaiologitika.gr