Ενωτική η νέα Πρόεδρος Μαργαρίτα Γκότη

Σε δήλωση που παραχώρησε σήμερα στους εκπροσώπους του τύπου η νέα πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων εμφανίστηκε με ενωτικό χαρακτήρα καθώς τόνισε ότι “Σε μία κρίσιμη καμπή για την χώρα μας δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για τον κοινό σκοπό”

Αναλυτικά η δήλωση:

Είναι τιμή για εμένα που οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της επαρχίας Φαρσάλων με ανέδειξαν στην θέση της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Οι Φαρσαλινοί Νεοδημοκράτες αποφάσισαν την πλήρη ανανέωση της ΔΗΜΤΟ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και μαζικά προσήλθαν στη κάλπη επιλέγοντας μια φρέσκια πρόταση που στόχο έχει το πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία που τόσο ταλαιπωρείται από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Οι πολίτες στρέφουν το βλέμμα στη Νέα Δημοκρατία τη μόνη παράταξη που με συνέπεια ερχόταν πάντα να βγάλει “τα κάστανα από τη φωτιά” όταν όλοι οι άλλοι αποτύγχαναν.
Πίστη στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας θα καταβάλλω όλες μου τις προσπάθειες ώστε η Νέα Δημοκρατία να πάρει τη θέση που της αξίζει στη Φαρσαλινή κοινωνία.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσήλθαν στη κάλπη και εξέφρασαν με τη ψήφο τους της επιλογή τους καθώς και τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελακόπουλο που με συνέπεια υπηρέτησε όλα αυτά τα χρονιά την παράταξη και κράτησε την ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ζωντανή.
Σε μία κρίσιμη καμπή για την χώρα μας δεν περισσεύει κανείς.
Όλοι μαζί θα εργαστούμε για τον κοινό σκοπό.

Με εκτίμηση
Μαργαρίτα Γκότη
Πρόεδρος
ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΩN