«Έπιασε 13άρι»!

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Την 13η σερί νίκη του πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 3 – 0 της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Με αυτή την νίκη οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 80 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση όντας πέντε πόντους πίσω από τον Απόλλων Λάρισας και την πρώτη και προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος της Α Ε.Π.Σ.Λ κατηγορίας.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα κατάφεραν να «κλειδώσουν» την υπόθεση νίκη πριν το πρώτο 20 λέπτο της αναμέτρησης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-0022

Και αυτό διότι αρχικά ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8’ με τον εν κινήσει «κεραυνό» του Μεζίνι έξω από την περιοχή ενώ στο 18’ ο Βούλγαρης με δυνατό σουτ έπειτα από υπέροχη ομαδική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-0050

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι «έριξαν στροφές» όμως δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την ομάδα του κ. Φακίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα και συγκεκριμένα στο 58’ ο Αχιλλέας πέτυχε και τρίτο τέρμα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-0084

ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-0091

Αρχικά ο Νεμπεγλέρας τροφοδότησε τον Βούλγαρη, αυτός «πάτησε» περιοχή από τα αριστερά «έστρωσε» στον Πλιάγκα με τον τελευταίο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με υποδειγματικό πλασέ να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 88’ όμως το σουτ του Λιόλιου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκικούδη στην πιο σημαντική τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας (72’Κομισόπουλος), Κακαζούκης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μεζίνι, Τλούπας, Πλιάγκας (67′ Λύτρας), Βούλγαρης, Ζαγκανάς (62′ Κουρούμαλος).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Φακίτσας Β., Γκουρουμπίνος (80′ Γεωργούλας), Βάλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Αλεξίου (75′ Χαράλαμπος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-0011

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αρχοντής, Δεδικούσης.