Συναυλία για την 25η Μαρτίου από τη μουσική σχόλη του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Δ.Φ

Με επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Φαρσάλων, οι μαθητές και οι δάσκαλοι της Μουσικής Σχολής του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Δ.Φ παρουσίασαν Μουσικό Αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (3)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (4)

Χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο απέδωσε παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια της πατρίδας μας. Με την ορχήστρα συνέπραξε στο κλαρίνο ο Νίκος Γούσιος.
Την αισθητική παρέμβαση επιμελήθηκε η μουσειοπαιδαγωγός Πέλλα Ρουκά, τη μουσική επιμέλεια είχαν οι δάσκαλοι της Μουσικής Σχολής Αρετή Γκατζώνη και Γιώργος Δραγάζης, ενώ τη διεύθυνση και τον συντονισμό είχε η διευθύντρια της Σχολής Βίκυ Ιωάννου.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (1)

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος απένειμε τον τίτλο αποφοίτησης στον μαθητή της Μουσικής Σχολής Βασίλη Κυριαζόπουλο, που αποφοίτησε από την τάξη αρμονίου της Αρετής Γκατζώνη, με βαθμό Άριστα στις εξετάσεις της 3ης Μαρτίου 2016.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΚ.Π.Α. ΔΦ Κώστας Δερλός, η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ. Δέσποινα Συροπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Τύμπας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Τσιάμπας, Νίκος Τριανταφύλλου, Κική Παναγιωτοπούλου, Μαρία Ίφου, Ευάγγελος Κατσιαούνης, Γιώργος Αρσενόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων Βάια Παύλου, η Τοπική Σύμβουλος Γεωργία Μαλέτσικα, προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου.