«Κουπάτοι οι κιτρινόμαυροι»!!!

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Βάσω Τσιάρα

Ισόπαλο δίχως σκορ έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ακαδημία Φαρσάλων και τον Άρη Διλόφου.

Με αυτόν τον βαθμό οι «κιτρινόμαυροι» είναι και μαθηματικά πρωταθλητές του τρίτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς.

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (7)

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (6)

Από την άλλη ο «Θεός του πολέμου» έχει 36 πόντους και θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Νίκη Κρήνης, ώστε να μην υπάρχουν σενάρια τριπλής ισοβαθμίας με τον Πηνειό και τον Μυραικό οι οποίοι έχουν 33 βαθμούς έκαστος και να πανηγυρίσει και αυτός την άνοδο.

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (3)

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τον Άρη Διλόφου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν «ρήγματα» προς την αντίπαλη άμυνα.

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (4)

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ρούλη Βαΐτση στο 25’ όμως ο Ευθυμιάδης έδιωξε σε κόρνερ.

Ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δυο σουτ του Τσιτσικλή τα οποία απέκρουσε ο Χρήστος Φουστάνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι παίκτες του Τάκη Ρόφαλη έψαξαν το γκολ και στο 70 έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Ρούλη Βαΐτση έδιωξε σε κόρνερ ο Ευθυμιάδης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, το σουτ του Καρακώστα από πλεονεκτική θέση να πέρασε  λίγο άουτ.

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (5)

Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σουλιώτη στο 88’ στην τελευταία ουσιαστικά καλή φάση της αναμέτρησης.

Με το σφύριγμα της λήξης είχαμε και μια μίνι σύρραξη η οποί όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε δίχως να πάρει έκταση.

Ενώ τέλος η ομάδα του Άρη Διλόφου συγχαίρει την ομάδα της Ακαδημίας Φαρσάλων για την κατάκτηση της ανόδου και του πρωταθλήματος.

ΑΕΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ ΕΠΣΛ (1)

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Τσάτσος, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Χρόνης (65’ Μουστάκας), Μισαηλίδης (87’ Μπασδάνης), Τσιτσικλής (75’ Φιτσόπουλος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χρ., Σουλιώτης, Συργκάνης, Χαμορούσος, Μπακογιάννης, Λέων Βαΐτσης, Μπουλούτος (70’ Καρακώστας), Τσούλης, Γιαν. Φουστάνας (55’ Ρεντινόπουλος), Αγγελάκης, Ρούλης Βαΐτσης (75’ Λεβέντης).