Ισοπαλία στο ντέρμπι της Β ΕΠΣΛ

Η Αναγέννηση Φαρσάλων φιλοξένησε για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας την Πελασγιώτιδα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0 – 0. Ένα δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα και για τους δυο με προσωπικές μονομαχίες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 4

 

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε δύο αποβολές μία για κάθε ομάδα. Για την Αναγέννηση Φαρσάλων απευθείας κόκκινη αντίκρισε ο Συμεωνίδης, ενώ για τη Πελασγιώτιδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κατσάβας ενδεικτικό της έντασης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ-0079

Στο 30′ ο Γιάννης Γελαλής με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κατάφερε να σκοράρει, όμως δε μπόρεσε να το χαρεί, καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ-0086

Στο ίδιος μήκος κύματος κυμάνθηκε η ροή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγες φάσεις και πολύ πάθος με δυναμικές μονομαχίες. Στο 80ό λεπτό, ο Γελαλής ξαναχτύπησε αλλά και αυτή την φορά δεν κατάφερε να χαρεί καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ! Έτσι το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος. Οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και η Αμπελιά πέρασε πρώτη στην βαθμολογία της Β ΕΠΣΛ κερδίζοντας την Υπέρεια 0-1 έπεσε στη 2η θέση η Πελασγιώτιδα  και η Αναγέννηση Φαρσάλων στην 3η.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Συμεωνίδης, Σακελλαρίου, Τριανταφύλλου, Τέμα (46′ Μουτκανάς), Πατσιούρας, Σκούμπρια, Ζαγγανάς, Τζερεμές (70′ Βαρσάμης), Αρβανιτοζήσης Δ.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Γιώργος Χατζής): Ζήκος, Κατσάβας, Μιχαήλ, Κιός, Κατράνας, Γελαλής Ι., Γελαλής Π., Χαραλάμπους, Δαμασιώτης, Τέλλιος, Αναστασίου (10′ λ.τ. Χίσα).

Διαιτητική Τριπλέτα

Γιάντσης, Νίκζας, Κοτούμπας Δ.