Υποψήφια για την “γαλάζια” τοπική των Φαρσάλων η Μαργαρίτα Γκότη

Υποψήφια για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Φαρσάλων της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πως θα είναι η κ. Μαργαρίτα Γκότη.

Σε δήλωσή της, σημειώνει τα εξής: “Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για αλλαγή, αλλά και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, έλαβα την απόφαση να κατέλθω υποψήφια στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της 3ης Απριλίου για την θέση της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας δεν μπορεί κανείς να μείνει αμέτοχος. Πόσο μάλλον εμείς που μέσα στην καταιγίδα κρατήσαμε την παράταξή μας όρθια και με την εκλογή του νέου Προέδρου μας καταφέραμε να δώσουμε στην χώρα μας, μια νέα πνοή, μια νέα ελπίδα, μια αληθινή διέξοδο για το αύριο. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και ταυτόχρονα χρειάζεται η συστράτευση νέων δυνάμεων.

Η δικιά μας γενιά έχει τώρα ένα  μεγάλο μερίδιο ευθύνης και δεν φοβόμαστε να την αναλάβουμε. Κάνουμε το άνοιγμα στην κοινωνία με όλο το στελεχιακό δυναμικό, κοντά στους νέους με ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης με διαφάνεια και αξιοκρατία, χωρίς αποκλεισμούς. Σε αυτήν την προσπάθεια στρατεύομαι με όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου δηλώνω παρούσα. Σε αυτήν την προσπάθεια ζητώ να με στηρίξετε και αν πορευτούμε ΜΑΖΙ.

Με εκτίμηση Γκότη Μαργαρίτα. ”

ΓΚΟΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ