Ένα τέταρτο ήταν αρκετό!!!

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Με σκορ 2 – 0 επιβλήθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων του Φαλανιακού στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας φτάνοντας έτσι την 11η συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο ο Αχιλλέας έφτασε τους 74 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.
Στα της αναμέτρησης οι παίκτες του κ. Πραφέστα μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 8′ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-0067
Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα και κόντρα η μπάλα έφτασε στον Βούλγαρη έξω από την περιοχή, αυτός επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
Ότι δεν κατάφερε στο 8′ το έκανε πράξη ο ίδιος παίκτης 2′ αργότερα, όταν με όμορφο καλοζυγισμένο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-0078
Ενώ 4′ αργότερα και έπειτα από σέντρα του Κακαζούκη από τα αριστερά ο Ζαγγανάς με καρφωτή κεφαλιά έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στους «κιτρινόμαυρους».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-0089

Έπειτα από το αρχικό “ξέσπασμα” οι γηπεδούχοι έριξαν “στροφές” και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 34′ όταν έπειτα από σέντρα του Νεμπεγλέρα ο Μπένος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας όμως δεν την βρήκε όπως θα ήθελε.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Αχιλλέας συνέχισε την πίεση και έφτασε τρεις φορές με αξιώσεις κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Αρχικά στο 62′ ο Νεμπεγλέρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των φιλοξενουμένων.
Ενώ στο 70′ ο Βούλγαρης με “βολίδα” έξω από την περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως αυτός έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή από πλευράς Αχιλλέα καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Πλιάγκας έκανε την “κούρσα”, πέρασε και τον αντίπαλο κιπερ, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξαν οι αντίπαλοι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή.

Η Σύνθεσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας (65 Μεζίνι), Κακαζούκης, Κουρούμαλος, Τλούπας, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος (72′ Φιλίππου), Βούλγαρης, Ζαγγανάς (65′ Πλιάγκας)

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας, Γκάζι, Σουλιώτης (46′ Ιγγλέζος), Κόκκινος, Λυγούρας, Βαρσάμης, Μπλέντι, Ντανίκας (70′ Κακαράντζας), Πανταζής Γ., Αλατάς (75′ Σακελλαρίου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-0016

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Τέγος Δ.