Υπέβαλε την παραίτησή του ο Γιάννης Μουζάλας

Στη διάθεση του Πρωθυπουργού τέθηκε η παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που βρίσκεται στο αεροσκάφος προς τις Βρυξέλλες, όπου θα γίνει η προετοιμασία για τη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας. υπέβαλε την παραίτησή του, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του, κατά την οποία αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”.

Μετά τη δήλωση η οποία έγινε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εταίρος, Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού,τονίζοντας ότι δεν είναι αρκετή η συγγνώμη.

Στη διάθεση του Πρωθυπουργού η παραίτηση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, μετά τη θύελλα αντιδράσεων. Σύσκεψη στο Μαξίμου όπου μετέβη και ο Πάνος Καμμένος.

Την παραίτηση Μουζάλα ζήτησε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είχε προηγηθεί η ίδια απαίτηση από το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και από τον αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να λάβει θέση, για το ζήτημα, ενώ αντιθέτως, Το Ποτάμι αξιολόγησε ότι “ένα σαρδάμ δεν είναι λόγος για παραίτηση”.

Πηγή: www.antenna.gr/news