Πόλεμο ανακοινώσεων προκάλεσε η δήλωση Μουζάλα για “Μακεδονία”

Σάλος προκλήθηκε από την αποστροφή του λόγου του Γιάννη Μουζάλα, που κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία».

Παρά την απολογία του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, η αντιπολίτευση, αλλά και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ζητούν την παραίτησή του.

«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά  τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μουζάλας.

Οι σχετικές αποφάσεις, μετά το κύμα σφοδρών αντιδράσεων, για το μέλλον του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποτελούν αντικείμενο της σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται στην ενημέρωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, στις 12:00.

Καμμένος: Δεν αρκεί η συγγνώμη, ζητώ την παραίτηση
Τη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, η οποία έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητική κρίση και πολιτικό “σεισμό”. Το γεγονός επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στο Καλημέρα Ελλάδα, όπου τόνισε ότι «σε τέτοιου είδους ζητήματα γκάφες δεν χωρούν».

Πηγή: www.antenna.gr/news