Καθαρά Δευτέρα στο Ναρθάκι

Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Kοινωνικής Προστασίας–Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων, τιμώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας, διοργάνωσε την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Κούλουμων στο Ναρθάκι.

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09962

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι--2

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09965

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09956

Την Καθαρά Δευτέρα, οι κακές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν τη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων μόνο στο Ναρθάκι στην πλατεία του χωριού, όπου τοποθετήθηκε ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο. Πλήθος κόσμου συμμετείχε και κυρίως, νεολαία. Στους παραβρισκόμενους προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανά και κρασί.

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09958

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09960

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι--3

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας καθώς και το Σύλλογο των Γυναικών Ναρθακίου που βοήθησαν στις απαραίτητες προετοιμασίες και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή σε όλους, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπαμπανίκας, Γιάννης Βασιλείου, Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Τύμπας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Τριανταφύλλου, Σταύρος Πουλαράκης, Σοφία Ταστεμίρογλου, Κώστας Παπανικολάου.

Την μουσική και ηχητική επιμέλεια την είχε αναλάβει ο Κωνσταντίνος Στατήρης

Καθαρή Δευτέρα Ναρθάκι-09966