Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλεμμένα αυτοκίνητα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας  με ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα στυλό laser.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 58χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα από την Καλαμπάκα Τρικάλων, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Κύπρου, ηλικίας 21 και 20 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.