Με επιτυχία η πρόσφατη αιμοδοσία στον Αιμοδοτικό των Χαλκιάδων

Ο Αιμοδοτικός σύλλογος Χαλκιάδων ο Άγιος Αθανάσιος πραγματοποίησε την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία την περασμένη Κυριακή στα αγροτικό ιατρείο των Χαλκιάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο 2 αιμοδοσίες. Στην πρόσφατη αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 33 ασκοί ζωής οι οποίοι θα προωθηθούν στο ΓΝΛ για τις ανάγκες του πάσχοντα συνάνθρωπο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Χαλκιάδων είναι ο μοναδικός της επαρχίας μας που εδώ και σχεδόν 25 χρόνια είναι αυτόνομος και εδρεύει σε χωριό της επαρχίας μας και έχει πολύπλευρες δράσεις μεταξύ αυτών την ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία ,ημερίδες, ομιλίες,  αλλά και εκδρομές.

αιμοδοτικος χαλκιαδες (2)

αιμοδοτικος χαλκιαδες (1)

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καϊσέρογλου Βασίλης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα η χώρα να γίνει αυτάρκης σε  εθελοντικό προσφερόμενο αίμα ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρόσφατη αιμοδοσία και κάλεσε τους νέους του χωρίου να αγκαλιάσουν   τον σύλλογο και να συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες αιμοδοσίες.

Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία  του Αιμοδοτικού συλλόγου  Χαλκιάδων είναι στις 11 Σεπτεμβρίου  2016.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο σύλλογος παρουσίασε στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής την θεατρική κωμωδία «ο Μήτρος έχει κέφια» από την θεατρική ομάδα Μαυροβουνίου Λάρισας , στην αίθουσα του συνεταιρισμού του χωρίου.