Βαθμό στα «χασομέρια»!

Του Άλκη Σούρλα

Με «δράστη» τον Λεωνίδα Γκόβαρη ο Ατρόμητος Βαμβακούς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2 – 2) κόντρα στην Κοιλάδα, στην τελευταία ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης

Με αυτόν τον βαθμό οι «μπλε» έφτασαν τους 33 βαθμούς και βρίσκονται στην Πέμπτη θέση του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--9

Στα της αναμέτρησης τώρα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10 ο Γκ. Καζάνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μητσόπουλο όμως να διώχνει με τα πόδια.

Ενώ 4’ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσούλη με τον κ. Κυρίτση να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ-

Ο Γκ. Καζάνι εκτέλεσε όμως ο Μητσόπουλος τον νίκησε και κράτησε το μηδέν.

Με την «λευκή» ισοπαλία πήραν οι δυο ομάδες την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου ανέβασαν «στροφές» και στο 56’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--2

Ο Μακρής με όμορφη μεταβίβαση έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Θανάση Τσούλη και αυτός αφότου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πέτυχε το 1 – 0.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--3

Η χαρά των «μπλε» όμως δεν κράτησε παραπάνω από πέντε λεπτά.

Συγκεκριμένα στο 62’ ο Γκ. Καζάνι εκτέλεσε το κόρνερ και μέσα στην «αναμπουμπούλα» ο Γκόβαρης στην προσπάθειά του να διώξει έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 65’ έφτασαν κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Έπειτα από όμορφη αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Τσούλη μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε όμως πρώτα ο αντίπαλος κιπερ και εν συνεχεία το οριζόντιο δοκάρι δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 88’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκ. Καζάνι η μπάλα προσέκρουσε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και στην συνέχεια ο Σιούτας την έσπρωξε στα δίχτυα του Μητσόπουλου.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Κοιλάδα θα πανηγύριζε ένα άκρως σημαντικό «τρίποντο» «μίλησε» η εμπειρία του Λεωνίδα Γκόβαρη.

Συγκεκριμένα στο 92’ ο Μακρής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκόβαρης έστειλε την μπάλα στο «πλεκτό» δίνοντας παράλληλα τον βαθμό στην ομάδα του.

Η Σύνθεση

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--4

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Βότσης, Μαργαριτόπουλος (30’ Γκόβαρης), Αρσενόπουλος, Φλώρος, Γκούνης, Ξυνογαλάς (76’ Ανδρεόπουλος), Αζάς (83’ Τζιτζιφλής), Μακρής, Τσούλης, Βόπης.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--8

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΚΟΙΛΑΔΑ--5

Διαιτητές: Κυρίτσης – Τζιμούρτος – Σπανούλης