Το «πάλεψε» αλλά

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Γκαντέλος Γιώργος

Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων από τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0010

Έτσι οι «κόκκινοι» υποχώρησαν στην δεύτερη θέση έχοντας 38 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος « έφτασε τους 35 βαθμούς «σκαρφαλώνοντας» παράλληλα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα καίριο σημείο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 38’ ο Γιώργος Κίτσας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή από τον Γιάννη Πατσιούρα κερδίζοντας πέναλτι.

 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ευστόχησε «ανοίγοντας» το σκορ.

Αυτό ήταν και το γκολ που χώριζε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0031

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν «αέρα» δυο τερμάτων.

Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό, ο Κίτσας Γεράσιμος βρήκε ωραία τον Κίτσα Γιώργο, αυτός «πάτησε» περιοχή και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2 – 0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0037

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0067

Στη συνέχεια της αναμέτρησης η Αναγέννηση Φαρσάλων έδειξε σημάδια αντίδρασης και  κατάφερε να μειώσει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0037

«Δράστης» ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι «κόκκινοι» πίεσαν για την ισοφάριση, όμως οι γηπεδούχοι στην αντεπίθεση κατάφεραν να «κλειδώσουν» το «τρίποντο».

Σκόρερ ο Ράπτης με σουτ εντός της περιοχής.

Οι Συνθέσεις

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μεϊμάρογλου, Δημόπουλος, Βασιλείου Παρ., Κάνης, Ελιζόπουλος Ν. (46΄Στρατινάκης Παρ.), Παϊτέρης Π., Γκόλτσιος (30′ λ.τ. Βασίλειου Παν.), Ελιζόπουλος Σ., Κίτσας Γ., Κίτσας Γερ. (70′ Ράπτης Ανδ.), Στρατής Χρυσ.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Τριανταφύλλου, Μπόγκας (30′ λ.τ. Σακελλαρίου), Συμεωνίδης, Πατσιούρας, Μουτκανάς, Τέμας (60′ Τσιαμπάς Απ.), Ζαγγανάς Χρ., Αρβανιτοζήσης Α., Τζερεμές.

Διαιτητική Τριπλέτα

Βλιώρας, Μπάρκας, Παπαγιαννόπουλος