Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε από τον Αιμοδοτικό και Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Στην αιμοδοσία αυτή συγκεντρώθηκαν 106 φιάλες αίματος από συνανθρώπους μας που με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για να κάνουν ένα μέγιστο δώρο ζωής σ΄αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (4)

Ως γνωστόν βασικό στόχος του συλλόγου, όπως έχει τονισθεί επανειλημμένα, ήταν και είναι η ανθρωπιστική προσφορά.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (3)

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κ. Σούλα Λούκουτου αφού ευχαρίστησε όλους που στηρίζουν το σκοπό της εθελοντικής Αιμοδοσίας και τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο για την άριστη συνεργασία, έδωσε ευχές για την περίοδο των Αποκριών και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς που αποτελεί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προσφέροντας στον συνάνθρωπο»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος το Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πιτσάβας ανέφερε:
«Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Αιμοδοτικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων για την άψογη συνεργασία, αλλά και σε όσους προσήλθαν, αφιερώνοντας τον χρόνο τους και προσφέροντας ζωή στους συνανθρώπους μας».