Άστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας – Συλλήψεις στα Φάρσαλα

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (29-02-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης έξι ετών για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Aπόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (29-02-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε εργοστάσιο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα σπρέι πιπεριού.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από οικία Συνελήφθη χθες (29-02-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το πρωί εισήλθε σε οικία 80χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ.