«Διπλό και τελικός»!

Του Άλκη Σουρλά

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε στο κλειστό της Καρδίτσας, ο Α.Σ. Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 44 – 48 του Απόλλων Καρδίτσας.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «κίτρινοι» βρήκαν λύσεις από την ρακέτα με τους Ζαχαρή και Δημητρακόπουλο Δημ., και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι για τρείς (15-18).

Ίδια εικόνα και στην συνέχεια της αναμέτρησης με τον Α.Σ Φαρσάλων να έχει «βραχεία κεφαλή» και το δεύτερο δεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 24-27.
Στο 3ο δεκάλεπτο κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι, οι κλειστές άμυνες και οι δυστοκία, όπως άλλωστε φανερώνει και το επιμέρους 9-9.

Στην τελευταία περίοδο είχαμε και την φάση που «στιγμάτισε» την αναμέτρηση.
Ο 16χρονος περιφερειακός των Καρδιτσιωτών Μάττας σε μία ανύποπτη φάση υπέστη κάταγμα κνημιαίου και διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 6 μηνών από την ενεργό δράση.
Σύσσωμη η ομάδα του Α.Σ. Φαρσάλων εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον «μικρό».

Εν τέλει οι Φαρσαλινοί πανηγύρισαν την νίκη με σκορ 44 – 48 και θα τα παίξουν όλα για όλα στην «αυλαία» του πρωταθλήματος όπου υποδέχονται τον Γ.Σ. Ματαράγκας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.
Με νίκη πάνω από 8 πόντους και άνω η ομάδα του Αντώνη Μανετζή θα πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 6/3 και ώρα 12:30 π. μ.

ασφ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων συγχαίρει την ομάδα των Γόμφων για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 24-27, 33-36, 44-48

Η Σύνθεση

Α.Σ. Φαρσάλων (Αντ. Μανετζής): Χρ. Μανετζής 20 (2), Θεοχάρης, Πετρόπουλος, Ζάγκας, Κ. Δημητρακόπουλος, Α. Μανετζής 2, Δημακόπουλος, Δ. Δημητρακόπουλος 22, Ζαχαρής 2, Αλεξίου 2.