«Τετρακίνητος» στο δεύτερο!

Του Άλκη Σούρλα

Με σκορ 0 – 4 επιβλήθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα των Αγίων Αναργύρων επι της ομώνυμης ομάδας.

Με αυτή την νίκη οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 65 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας, όντας πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη και προνομιούχο θέση και τον Απόλλων Λάρισας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ (1)

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του κ. Παραφέστα ναι μεν είχαν την υπεροχή όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, καθώς και στις δυο περιπτώσεις που ο Ερμής Μεζίνι βρέθηκε σε θέση «βολής» ο Παυλόπουλος του είπε «όχι».

Ενώ και οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 37’ όμως ο Σαλγκάμης από θέση τετ α τετ αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 48’ δικαιώθηκαν.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ (3)

Αρχικά ο Καραμπούζης έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μεζίνι με όμορφο εν κινήσει σουτ από τα όρια της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παυλόπουλο, «γράφοντας» έτσι το 0 – 1.

Το γρήγορο τέρμα «έλυσε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα οι οποίοι στο 60’ κατάφεραν να πάρουν «αέρα» δυο γκολ.

Ο Κουρούμαλος έπειτα από ωραία ενέργεια σέντραρε από τα αριστερά και ο Βούλγαρης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον αντίπαλο κιπερ να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν και δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με έναν………. περιπετειώδη τρόπο.

Αρχικά ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Παυλόπουλο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια της άμυνας των γηπεδούχων να διώξει πάνω στην γραμμή.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ (2)

Το τελικό 0 – 4 σημειώθηκε στο 83’ με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρούμαλου από τα δεξιά της περιοχής.

Μάλιστα ο Αχιλλέας έφτασε κοντά στην επιτεύξη και πέμπτου τέρματος όμως το σουτ του Νεμπεγλέρα μέσα από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε οριζόντιο στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Δανιλούλης): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Βιλανάκης Ι., Μπακαρτζής, Μητρακούλης (61′ Βίλλης), Μούμος (76′ Τίκας), Καλφούντζος, Ραμάι (84′ Αντωνόπουλος), Βιλανάκης Μ., Σαλγκάμης, Ρουμελιώτης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Μεζίνι (72′ Τλούπας), Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (52′ Βούλγαρης), Ζαγγανάς (75′ Λύτρας), Κακαζούκης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Βλιώρας, Διαμαντής Θ., Δήμου.