Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό!

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Την νίκη με σκορ 2 – 0 πανηγύρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0006

Με αυτό το τρίποντο οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 38 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις και συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ Κατηγορίας.

Από την άλλη οι «μπλε» έχοντας μαζέψει 32 βαθμού βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον σταμάτησε το δοκάρι

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0015

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του κέντρου και να φτάσουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να «πατάνε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 20’ έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Ο Αζάς έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, επιχείρησε και το σουτ από τα όρια της περιοχής όμως αρχικά ο Γκατζανάς και εν συνεχεία το οριζόντιο δοκάρι του στέρησαν την χαρά να πανηγυρίσει, με την μπάλα εν τέλει να καταλήγει κόρνερ.

Ενώ 3’ αργότερα και έπειτα από σέντρα του Τσούλη από τα αριστερά ο Βόπης με κεφαλιά δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιόλογο, με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0057

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0059

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0078

«Εκρηκτική εκκίνηση»

Οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου ευτύχησαν να προηγηθούν σχεδόν με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0081

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0082

Συγκεκριμένα στο 48’ ο Τζερεμές εκτέλεσε το φάουλ και ο Τριανταφύλλου με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μητσόπουλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0097

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0111

Αρχικά ο Κουμρία «πάτησε» περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ ο Μητσόπουλος έδιωξε σθεναρά, η μπάλα στρώθηκε στον Δημήτρη Αρβανιτοζήση, αυτός πλάσαρε με τον Μητσόπουλο να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα η οποία κατέληξε στον Τζερεμέ με τον επιθετικό της Αναγέννησης να σκοράρει σε κενό σχεδόν τέρμα, δίνοντας «αέρα» δυο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου προσπάθησαν να συνέλθουν από το «σοκ», όμως τις περισσότερες φορές  που έφτασαν κοντά στην περιοχή του Γκατζανά οι γηπεδούχοι απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο 70’ της αναμέτρησης και έπειτα από πανέξυπνη μεταβίβαση του Τσούλη ο Μαργαριτόπουλος με εξ επαφής προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ στο 83’ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούλη απέκρουσε σταθερά ο Γκατζανάς.

Εν τέλει τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ.Σάρρου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0017

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0019

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Κούρο, Συμεωνίδης, Τέμας (75’ Ρούμπας), Ζαγγανάς (70’ Μουτκανάς), Πατσιούρας, Κουμρία, Τζερεμές (84’ Βαρσάμης), Αρβανιτοζήσης Δημ.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Βότσης, Γκούνης, Φλώρος (55’ Αρσενόπουλος), Μορφογιάννης (53’ Μουτκανάς), Μαργαριτόπουλος, Κατσανάκης (45’ Ξυνογαλάς), Αζάς, Τσούλης, Μακρής, Βόπης.

Διαιτητική Τριπλέτα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-0007

Σάρρος, Κοτρώτσος, Αρχοντής.