Live: Αχιλλέας Φαρσάλων – Απόλλων Λάρισας

17:05

Την αναμέτρηση προσέφεραν οι εξής επιχειρήσεις:

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

17:05

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγώστες μας για την προτίμησή τους.

Αποστολή στο “AEL F.C ARENA”: Γιώργος Γκαντέλος και Άλκης Σούρλας.

17:03

Λήξη του μεγάλου τελικού με τον Απόλων Λάρισας να κατακτά το τρόπαιο με σκορ 1 – 2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αχιλλέας ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα με τρεις ουσιαστικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα.

16:59

Ο Αχιλλέας βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και προσπαθεί να βρει διαδρόμους με τον Απόλλων όμως να είναι καλά κλεισμένος στο δικό του μισό.

16:55

Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

16:52

Έχουμε μπει στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να προσπαθεί να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης όμως ο Απόλλων Λάρισας με διπλή ζώνη άμυνας διώχνει τους όποιους κινδύνους.

16:47

Τρίτη αλλαγή για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, στην θέση του Γιώργου Κομισόπουλου πέρασε ο Άγγελος Αναγνώστης.

16:43

Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξής επιχειρήσεις:

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

16:42

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκληρώνει τις αλλαγές του με τον Κουβέλα να περνάει στην θέση του Κυριάκου.

16:40

Γκολ για τον Απόλλων Λάρισας, έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου ο Χατζής με κεφαλιά “έγραψε” το 1 – 2.

16:37

Στο 71′ ο Αχιλλέας χάνει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ ο Κομισόπουλος έπιασε την κεφαλιά από την “καρδιά” της περιοχής όμως ο Κουρδής έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
16:35

ΚΕΡΚΙΔΑ AEL FC ARENA-0791
16:35

ΚΕΡΚΙΔΑ AEL FC ARENA-0710
16:34

ΚΕΡΚΙΔΑ AEL FC ARENA-0066
16:32

Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, στην θέση του Κώστα Ζαγγανά στο 65′ πέρασε ο Δημήτρης Πλιάγκας.
16:29

ΓΚΟΛΛΛΛΛ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Έπειτα από υπέροχη πάσα του Βούλγαρη ο Νεμπεγλέρας με σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής έφερε το παιχνίδι στα “ίσια”…..!!!!!

16:26

Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξης επιχειρήσεις.

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

16:24

Ενώ αλλαγή και για την ομάδα του Απόλλων στην θέση του Νάστα πέρασε ο Χατζής.
16:24

Αλλαγή για την ομάδα του Αχιλλέα στην θέση του Χρήστου Τλούπα πέρασε ο Ερμής Μεζίνι.

16:23

Στο 55′ της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Βούλγαρη το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσαιντ, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την οποία υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή.

Πλέον η αναμέτρηση συνεχίζεται κανονικά.

16:16

Πρώτη ευκαιρία για το δεύτερο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Παλάσκας έκανε την κεφαλιά με τον Γκικούδη να διώχνει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

16:10

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού. Η μοναδική αλλαγή που έλαβε χώρα είναι απο πλευράς Απόλλων καθώς στην θέση του Αντωνόπουλου πέρασεο Σκούπρας.
15:54

Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξής επιχειρήσεις:

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

15:54

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες όμως ο Απόλλων Λάρισας στην μοναδική ουσιαστική του ευκαιρία στην αναμέτρηση κατάφερε να προηγηθεί με “δράστη” τον Παλάσκα.

15:52

Ακόμη μια ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους” ο Βούλγαρης ξέφυγε έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρδή.

15:50

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνεχίζει την πιέση του και στο 41′ έχασε ακόμη μια ευκαιρία όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Τλούπας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να περνά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Απόλλων.

15:47

Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξής επιχειρήσεις:

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

15:44

Ακόμη μια ευκαιρία για τον Αχιλλέα έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα στον χώρο του κέντρου, ο Τσιανάκας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουρδή.

15:39

Τεράστια ευκαιρία για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Νεμπεγλέρας βρήκε με την μια τον Βούλγαρη αυτός ξεμαρκαρίστηκε, πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Κουρδής.

15:35

Στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ο Αχιλλέας δείχνει να “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Απόλλων στην μοναδική ουσιαστική του ευκαιρία στην αναμέτρηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

15:29

Γκολ για τον Απόλλων Λάρισας έπειτα από ωραία αντεπίθεση και σέντρα του Κυριάκου απο τα δεξιά ο Παλάσκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους “μπλε”.

15:24

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα ο Μπένος έκανε την πάσα στον κενό χώρο ο Ζαγγανάς γύρισε όμως το πλασέ του από θέση τετ α τετ έδιωξε ο Κουρδής.

15:23

Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξής επιχειρήσεις.

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4

15:20

Έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση του Αχιλλέα ο Βούλγαρης έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής όμως ο Κουρδής μπλόκαρε.

15:18

Ο Απόλλων ισορρόπησε το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων και τώρα βρίσκεται αυτός στην επίθεση και με παιχνίδι κέντρου, προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα των “κιτριόμαυρων”.

15:16

Περίπου 2.500 φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαιρού βρίσκονται στο “AEL F.C ARENA” ώστε να παρακολούθησουν αυτόν τον μεγάλο τελικό.

15:13

Στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης ο Αχιλλέας κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των “μπλε” ώστε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κουρδή.

15:09

Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Φαρσάλων κάνει αισθητή την παρουσία του με μια κεφαλιά του Τλουπά έπειτα από εκτέλεση φαόυλ του Μπένου με την μπάλα όμως να περνά άουτ.

15:07

Ο μεγάλος τελικός μόλις ξεκίνησε.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίζεται με τις καθιερωμένες “κιτρινόμαυρες” φανέλες, ενώ ο Απόλλων Λάρισας αγωνιζέται με μπλε – λευκές ριγωτές εμφανίσεις.

14:56

Ο Τάκης Παραφέστας αναμένεται να παρατάξει τους Γκικούδη, Τσιανάκα, Οικονόμου, Καραμπούζη, Κουρούμαλο, Νεμπεγλέρα, Κομισόπουλο, Τλούπα, Μπένο, Βούλγαρη και Ζαγγανά.

Ενώ ο ομόλογός του Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να παρατάξει τους Κουρδή Τ., Φλώρο, Κολιό, Γιαννακόπουλο, Αντωνόπουλο, Κούρο, Κουρδή, Γ., Μπόντε, Κυριάκο, Νάστα και Παλάσκα.

14:41

Επίσης για το καθιερώμενο τους “ζέσταμα” εμφανίστηκαν και οι τρείς διαιτητές του μεγάλου τελικού ( Κορέστης, Αναστασίου και Νατσιούλας).

14:35

Ενώ πριν από λίγη ώρα έκαναν την εμφάνιση τους και οι ποδοσφαιριστές του τυπικά φιλοξενούμενου Απόλλων Λαρίσας.

14:26

Μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού και οι παίκτες του Αχιλλέα Φαρσάλων “πάτησαν” χορτάρι για το καθιερώμενο τους “ζέσταμα”.

14:03

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Απόλλων Λάρισας το ifarsala.gr βρίσκεται ήδη στο “AEL F.C ARENA” και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου τελικού.
Την αναμέτρηση προσφέρουν οι εξής επιχειρήσεις.

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΧΟΡΗΓΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΟΣ 3 ΧΟΡΗΓΟΣ 4