“Γιορτή για το Ποδόσφαιρο του νομού ο Τελικός”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα (22/2) στα γραφεία της ΕΠΣΛ, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Απόλλων Λάρισας στις 15:00 στο AEL FC ARENA.

Η συνέντευξη τύπου  έγινε παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής. Oι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και οι διαιτητές που ορίστηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας: Αντ. Κορέστης (διαιτητής), Γ. Αναστασίου και Ηλ. Νατσιούλας (βοηθοί) και Π. Τσακνάκης (τέταρτος).

Ο τυπικά γηπεδούχος Αχιλλέας Φαρσάλων θα πάρει τον πάγκο της ΑΕΛ και τις θύρες 20-21. Ενώ ο Απόλλων Λάρισας που θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος τις θύρες 14-15. Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ εκτός από τα επίσημα που θα είναι 10 ευρώ.

ΕΠΣΛ-0030

Νίκος Δημεράς(πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος). Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας καλησπερίσω, γι’ ακόμη μία φορά η ποδοσφαιρική διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ φτάνει στο τέλος με απόλυτη επιτυχία, όπως αποδεικνύεται και από τα στοιχεία. Ο τελικός του κυπέλλου που θα γίνει αύριο στο AEL FC ARENA που είναι και το ποδοσφαιρικό μας στολίδι στη Λάρισα είναι ένας τελικός που αποτελείται από δύο ιστορικά σωματεία από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Απόλλων Λάρισας. Ο τελικός αποτελεί το κορυφαίο γεγονός και γι’ αυτό γίνεται η συνέντευξη τύπου. Θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Θα ήθελα εκ μέρους του Δ.Σ. να ευχηθώ στα σωματεία να έχουν έναν καλό αγώνα και να αναδειχθεί νικητής ο καλύτερος ή ο τυχερότερος».

ΕΠΣΛ-0014

ΕΠΣΛ-0044

Χρήστος Τσαπραϊλης (αντιπρόεδρος Αχιλλέα Φαρσάλων): «Αύριο είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το ποδόσφαιρο γενικά του νομού μας. Θεωρώ και πιστεύω πως οι δύο καλύτερες ομάδες φτάσανε στο τέλος αυτής της διαδρομής. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην δική μου ομάδα και στην αντίπαλη ομάδα. Αντίπαλοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, ας κερδίσει ο καλύτερος, να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Αποδείξαμε και οι δύο ομάδες, ότι δουλεύουμε σε υψηλά στάνταρ και φτάσαμε σε αυτή τη διαδρομή μέχρι το τέλος. Τέλος αύριο η δική μας ομάδα σε συνεργασία με το Save Moras αύριο θα κάνει μία λαχειοφόρο που θα γίνει μία κλήρωση στο γήπεδο και κάποια έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα για το κοινωνικό έργο που προσπαθούμε να κάνουμε και σε αυτό το τομέα».

ΕΠΣΛ-0060

Τάκης Παραφέστας (προπονητής Αχιλλέα Φαρσάλων): «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό, πιστεύω ότι είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, θα έλεγα ομάδες με ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας. Και οι δύο ομάδες μπορούν άνετα να παίζουν και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αύριο θα διεξαχθεί ο τελικός, είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό, στα παιχνίδια πάντα παρουσιάζονται οι εκπλήξεις. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι απ’ όλους μας. Είμαστε το παράδειγμα προς τη νεολαία μας».

ΕΠΣΛ-0010

Κώστας Νεμπεγλέρας (ποδοσφαιριστής Αχιλλέα Φαρσάλων): «Θα έλεγα ότι η αυριανή ημέρα είναι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι οι δύο αυτές ομάδες είναι οι καλύτερες σε αυτή την κατηγορία. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θέλω και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

ΕΠΣΛ-0024

Δημήτρη Καπετανόπουλος (εκπρόσωπος Απόλλων Λάρισας): «Εύχομαι αύριο να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης και των δύο και της ιστορίας τους. Ελπίζω να έρθει κόσμος να το παρακολουθήσει. Ο καλύτερος θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Σημασία για μας έχει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Στο τέλος να πανηγυρίσουμε και την άνοδο. Να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου».

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό. Υπήρχαν ομάδες ιστορικές που έχουν αποκλειστεί. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Βασίλης Σκάκος (ποδοσφαιριστής Απόλλων Λάρισας): «Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι αντιμέτωπες δύο ιστορικές ομάδες. Ο κόσμος να ευχαριστηθεί αύριο αυτό που θα δει στο γήπεδο. Εύχομαι να πετύχουμε τους δύο στόχους μας που είναι η άνοδος και το κύπελλο».

ΕΠΣΛ-0034

Αντώνης Κορέστης (διαιτητής τελικού): «Ένας τελικός στο νομό που είναι γιορτή. Παίζουν δύο πολύ καλές ομάδες που έδειξαν πως δίκαια είναι εδώ τα τελευταία χρόνια. Να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι τόνισε ο διαιτητής της αναμέτρησης».

ΕΠΣΛ-0110

Επίσης έγινε δεκτό το αίτημα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για τοποθέτηση και επιπρόσθετων διαιτητών στις γραμμές τέρματος και θα είναι οι Κουκούλης και Ντελέζος Γ.

ΕΠΣΛ-0098

ΕΠΣΛ-0109

Αξίζει να αναφέρουμε πως θα λειτουργήσει το εστιατόριο του γηπέδου καθώς και το κεντρικό κυλικείο.