Υπόθεση ενός τετάρτου!

Του Άλκη Σούρλα

Την νίκη με 80 – 59 πανηγύρισε ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων κόντρα στην Πράσινη Γωνιά στο παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Κλειστό των Φαρσάλων.

Οι παίκτες του Αντώνη Μανετζή δεν μπήκαν συγκεντρωμένα στο παρκέ και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενουμένους να βρίσκονται κοντά στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει ισόπαλο (19 – 19).

ΑΣΦ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ-

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Σ.Φ έδειξε σημάδια αφύπνισης και «τρέχοντας» επιμέρους σκορ 21 – 11 πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με δέκα (10) πόντους (40 – 30.)

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι γηπεδούχοι έχοντας επιθετικό πλουραλισμό ξεκίνησαν να «χτίζουν» μια διαφορά ασφαλείας με την ομάδα της Πράσινης Γωνιάς να μην μπορεί να ακολουθήσει σε αυτό το τέμπο.

Το τρίτο δεκάλεπτο «έκλεισε» με την ομάδα των Φαρσάλων να προηγείται με δεκατέσσερις (14)  πόντους (60 – 46).

ΑΣΦ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ--3

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να προβάλλουν την οποιαδήποτε αντίσταση και έτσι μοιραία η «ψαλίδα» της διαφοράς έκλεισε στους τριανταένα (31) πόντους και το τελικό 80 – 59.

Πρώτος σκορερ για την ομάδα του Αντώνη Μανετζή ήταν ο Γκουντόπουλος έχοντας 26 πόντους ενώ «άξιοι συμπαραστάτες» του ήταν οι Ζαχαρής και Θεοδωρόπουλος με 12 πόντους έκαστος.

ΑΣΦ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ--4

Στα πλαίσια της επόμενης αγωνιστικής ο Α.Σ.Φαρσάλων θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Καρδίτσας εκτός έδρας, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28/2.

Τα δεκάλεπτα:  19-19, 40-30,  60-46,  80-59.

Η Σύνθεση

Α.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μανετζής Αντ.):Μανετζής Χ. 8, Θεοχάρης 4, Ζαγκας 4, Γκουντόπουλος 26 (2),  Μανετζής Α. , Θεοδωρόπουλος 12 (2), Καναράς , Δημακόπουλος 6, Ζαχαρής 12 (1), Αλεξίου 8.

Επομενη αγωνιστική: 28 Φεβρουαρίου εκτός με τον Απόλλων Καρδίτσας!