Συνέντευξη τύπου για το κύπελλο – ΕΠΣΛ

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΕΣΤΗΣ

Όπως είναι από χρόνια καθιερωμένο, εκπρόσωποι των δύο «φιναλίστ» ομάδων του τελικού Κυπέλλου της Ένωσης, του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Απόλλωνα Λάρισας, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης, την αύριο Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14.00΄, παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής.

Στο πάνελ της συνέντευξης αυτής θα παραβρεθούν από κάθε ομάδα, ο προπονητής, εκπρόσωπος της διοίκησης και ο εκπρόσωπος των παικτών, που θα δηλώσουν τις απόψεις τους και τις επιθυμίες τους για τον κορυφαίο αγώνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μαζί τους θα καθίσουν και θα κάνουν δηλώσεις οι διαιτητές που θα αποτελέσουν την «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα και η οποία ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας και αποτελείται από τους : Αντώνη Κορέστη (διαιτητής), Γ. Αναστασίου και Ηλ. Νατσιούλα (βοηθοί) και Πέτρο Τσακνάκη (τέταρτος).

Εάν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ γίνει δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ για τοποθέτηση και επιπρόσθετων διαιτητών στις γραμμές τέρματος, τότε αυτοί θα είναι οι Κουκούλης και Ντελέζος.

Όπως ήδη έχει αποφασιστεί, ο τελικός αγώνας Κυπέλλου της ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, στις 15.00΄, στο AEL F.C. ARENA.