Άγρια καταδίωξη στην Εθνική Οδό

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας αλλά και μέσα στους δρόμους της Στυλίδας. Οι αστυνομικοί καταδίωκαν δύο νεαρούς οι οποίοι είχαν δραπετεύσει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiastar.gr, οι νεαροί μαζί με άλλους 4 συγκρατούμενούς τους δραπέτευσαν τα ξημερώματα από το ίδρυμα. Όταν η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι αστυνομικοί του Βόλου άρχισαν εκτεταμένες έρευνες. Οι δύο από τους δραπέτες, προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μηχανάκι, ωστόσο οι αρχές τους εντόπισαν και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν, σταμάτησαν ένα ταξί, έβγαλαν με τη βία την οδηγό από μέσα και κινήθηκαν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς τη Λαμία.

Άμεσα, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να καταδιώκουν το ταξί ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Τότε, δυνάμεις από την Φθιώτιδα έσπευσαν στην περιοχή και η καταδίωξη συνεχίστηκε πλέον στη Φθιώτιδα.

Οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν μέσα στην πόλη της Στυλίδας. Από την υπερβολική ταχύτητα, το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε με δύναμη στο πεζοδρόμιο προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές. Τότε, οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το ταξί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζοί. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όπως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.