Ζαγγανάς «λαμπρός» τον οδηγεί!

Του Άλκη Σούρλα

Με «μπροστάρη» τον Κώστα Ζαγγανά ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε και από την Αμυγδαλέα επικρατώντας του τοπικού Αετού με σκορ 0 – 3 και πανηγυρίζοντας έτσι την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Α Ε.Π.Σ.Λ Κατηγορίας.

Με αυτά τα δυο τέρματα που σημείωσε ο υψηλόσωμος επιθετικός του Αχιλλέα έφτασε τα έξι γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ συνολικά έχει σκοράρει εννέα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας.

12055171_544135122413741_448027103_o

Με αυτό το τρίποντο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 59 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση όντας πέντε βαθμούς διαφορά από την πρώτη και προνομιούχο θέση.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και αλληλοεξουδέτερωσης με τις καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες να είναι απειροελάχιστες.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Μάλιστα στο 42′ είχαμε και την πρώτη αμφιλεγόμενη φάση της αναμέτρησης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Κομισόπουλος ανατράπηκε εντός της περιοχής με τον κ. Μπουμαρσόπουλο να μην υποδεικνύει την καταφανέστατη παράβαση, δείχνοντας “παίζεται”.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο του κέντρου φτάνοντας έτσι πολλές φορές με αξιώσεις στην περιοχή του Κιόρογλου.

Εν τέλει στο 62′ ο Βούλγαρης “πάτησε” περιοχή έκανε και το σουτ με τον αντίπαλο κίπερ να διώχνει σε κόρνερ.

Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Νεμπεγλέρας ο οποίος σημάδεψε τον Ζαγγανά με τον τελευταίο να νικάει τους πάντες στον “αέρα” και με δυνατή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ σε ένα καίριο χρονικά σημείο.

Αυτό το τέρμα “έλυσε” τα πόδια των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι 8′ αργότερα “κλείδωσαν” την υπόθεση νίκη.

Ο Νεμπεγλέρας “έσπασε” την μπάλα με το κεφάλι, ο Ζαγγανάς την άφησε έξυπνα για τον Βούλγαρη και αυτός με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων για την ομάδα του κ. Παραφέστα.

Ο Αετός έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ όμως το σουτ του Μαλάκου στο 78′ μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.

Ενώ στο 82′ ο Κιόρογλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό συρτό σουτ του Βούλγαρη.

Εν τέλει το “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης μπήκε στο 90′ όταν έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Κουρούμαλο, αυτός έκανε την σέντρα και ο Ζαγγανάς με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό 0 – 3 βάζοντας “φαρδιά πλατιά” την “υπογραφή” του και σε αυτή την αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Σπύρος Ευαγγελούλης): Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Καφές, Πρίφτης, Μαυρουδής Ι., Πολύζος, Μαλάκος, Πάσιος (75′ Χατζηϊωαννίδης), Κυριάκος, Καφούσιας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κομισόπουλος, Τλούπας (60′ Μεζίνι), Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης (87′ Κακαζούκης), Μπένος (58′ Πλιάγκας), Ζαγγανάς.

Διαιτητική Τριπλέτα

Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Στάικος.