“Ανατρεπτικό τρίποντο” για τον Άγιο

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Άγιο Γεώργιο έναντι της ομάδας του Μυραικού με 2 – 1. Νίκη πού φέρνει στην τέταρτη θέση την ομάδα του Νίκου Τρίγκα παρέα με τον Μυραικό.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0232

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Ιορδανίδη στο 13′ με δυνατό σουτ και την μπάλα να καταλήγει εξαρχής στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην εστία του Γκόβαρη.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0284

Στη συνέχεια ο Άγιος ανέβασε την απόδοση του και με πλασέ του Βασιλόπουλου στο 22′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα σημειώνοντας το 1-1.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0290

Στο 30′ σουτ του Νέστορα από πλεονεκτική θέση μόλις άουτ για τους φιλοξενούμενους ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Κουκουτής απείλησε με δυνατό σουτ από την αριστερή πτερυγα, με την μπάλα να περναει λίγο αουτ.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0322

Αναγκαστική αλλαγή στο 35′ για τον Νίκο Τρίγκα ο Βασιλόπουλος τραυματίστηκε την θέση του πήρε ο Γάλος.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0361

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0333

Στο δεύτερο μέρος τετ α τετ στο 58 του Βέρρα πλάσαρε και έδιωξε ο αμυντικός στη γραμμή,τετ α τετ του Νέλυ στο 65 πλάσαρε και απέκρουσε με τα πόδια ο Γκόβαρης.

Στο 72  εκτέλεση φάουλ για τον Τρίγκα η μπάλα βρίσκει στο τοίχος.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0509

Τρία λεπτά αργότερα ο Άγιος κερδίζει πέναλτι με τον Καραχάλιο, εκτελεστής ο Ράϊος όμως η  μπάλα δεν του κάνει το χατίρι περνώντας μόλις άουτ.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0532

Το νικητήριο γκολ για τον Άγιο προήλθε από λάθος εκτίμηση, όταν ο Βλάνδος πλάσαρε στην εστία του Καραφέρια στο 80′ σημειώνοντας το αυτογκόλ για την ομάδα του.

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0257

Άγιος Γεώργιος (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης, Τζιλήρας, Κίτσος, Ράϊος, Δημακόπουλος (60′ Τρίγκας ), Γιαννούλης, Βασιλόπουλος(λτ 35 Γάλος) , Ζητούνης , Κουκουτής (87′ Καραλόπουλος), Καραχάλιος

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0253

Μυραικός (Κώστας Σολωμός) Καραφέριας,Βλάνδος, Γκερλιώτης, Ζαχαριάς, Νέλυ, Μπαντούλης(λ.τ.80 Κουμαντζέλης), Κυριακάκης, Λυμτσιούλης (λ.τ.67′ Μαμάκος), Νέστορας,Βέρρας,Ιορδανίδης

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΥΡΑΙΚΟΣ-0243

Διαιτητές: Τσακνάκης, Χασιώτης, Τέγος