Αναχωρεί για Βοστώνη η Ντένια

Ξεκίνησε το ταξίδι ελπίδας της 28χρονης για τις ΗΠΑ. Τι αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί της. Ποιοι οι κίνδυνοι για την Ντένια Παράσχη.

Αναχώρησε από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο η Ντένια Παράσχη, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι της στη Βοστώνη, όπου αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία για το πρόβλημα της υγείας της.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Ωνάσειο, στην 28χρονη προτάθηκε η διενέργεια βιοψίας με βελόνα και καθοδήγηση από αξονικό τομογράφο για να καθοριστεί ο ιστολογικός τύπος της μάζας στο μεσοθωράκιο που πίεζε την πνευμονική αρτηρία και επεκτεινόταν μέχρι την αορτή.

Η ίδια και η οικογένειά της αρνήθηκαν τη διενέργεια της βιοψίας και ζήτησαν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, παρά τους πιθανούς κινδύνους μια τέτοιας μεταφοράς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, δόθηκαν οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι, συνοδεία γιατρού, και η Ντένια αναχώρησε από το Νοσοκομείο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα αναχωρήσει τελικά για τη Βοστώνη και με ποια αεροπορική εταιρία. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό το ταξίδι να ξεκινήσει ακόμα και σήμερα.

Πηγή: www.antenna.gr/news