Εμπλοκή με το ταξίδι της 28χρονης Ντένιας στις ΗΠΑ

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα μεταφερθεί στη Βοστώνη της Αμερικής, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για να αφαιρεθεί όγκος, η 28χρονη Ντένια Παράσχη από τη Ζάκυνθο.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας της Ντένιας o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και έθεσε στη διάθεσή της το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, πλήρως ιατρικά εξοπλισμένο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ, υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης Ζακυνθινιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει στη Βοστώνη.

Σημειώνεται ότι συγκινητική είναι η συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της.

Στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια: «ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαιχτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν για τη Διονυσία. Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

Πηγή: www.antenna.gr/news