Το νέο τραγούδι του Φαρσαλινού ράπερ ΔΕΙΝΟΥ (Ανδρέα Βαλκανιώτη)

Ένας Φαρσαλινός ο Ανδρέας Βαλκανιώτης συμμετέχει σε ένα νέο τραγούδι ας τον απολαύσουμε

Λίγα λόγια για το τραγούδι και τους δημιουργούς του.

Το τραγούδι ονομάζεται  ” ψάχνει ο χειμώνας”, των Ανδρέα Αποστόλου και ΔΕΙΝΟΥ σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Αποστόλου.

Ανδρέας Βαλκανιώτης (Δεινό): Γεννήθηκε στην Λάρισα στις 23 Ιουνίου 1989.  Απο την Ηλικία των δεκατριών ετών ασχολείται με την HIP HOP μουσική.  Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικής παραγωγής στην SAE Αθηνών. Απο το 2006 έχει μπει στον χώρο της μουσικής σαν DJ σε γνωστά  CLUB της Αθήνας και της επαρχίας.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Αποστόλου:  Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Μαρτίου 1983.Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής ,πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων μουσικης στο Εθνικό ωδείο απο το 2006.Εχει πάρει μέρος σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι  το “το φως του κενού” σε δική του σύνθεση και το 2014 το ΄”για ένα αύριο” ερμηνευμένο απο τον Δημήτρη Βοζαίτη σε στίχους του Στράτου Αλιμπατές. Εχει βραβευτεί απ τον Ομιλο UNESCO για την συμμετοχή του στις θεατρικές παραστάσεις “ΑΣΚΗΤΙΚΗ” το 2012 Σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζαβέλλα και στην παράσταση “Στιγμές ελληνικού θεάτρου”το 2015 της Καίτης Κριτσωτάκη..

Λίγα λόγια για το videoclip: το τραγούδι με ψάχνει ο χειμώνας έχει έντονο το στοιχείο της μελαγχολίας,διαδραματίζεται λίγο πριν  το χάραμα σε χειμωνιάτικο τοπίο. Δυο χαρακτήρες διαφορετικής μουσικης κουλτούρας ενώνουν τις φωνές τους στο “Ονομα” της μοναξιάς και της απόρριψης…

  • Aνδρέας Αποστόλου-Δεινος
  • μουσική στίχοι:Aνδρέας Αποστόλου
  • ενορχήστρωση:Aνδρέας Αποστόλου-Πρύτανης Ημιζ
  • επιμέλεια παραγωγής:Πρύτανης Ημιζ Studio sound tetartos
  • Mastering:Γώργιος Oυζονίδης
  • Σκηνόθεσια/filmaker:Θάνος Φωτακόπουλος

Ευχαριστούμε τους μουσικούς

Ανδρέα Γκουλέλη-πλήκτρα-θέμα άρπας

Νεκτάριο Περιστέρι-μπάσσο