Έκκληση βοήθειας για την Ντένια

Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες θα έχουμε πέσει στην παρακάτω έκκληση βοήθειας. Καχύποπτοι όπως μας έχουν συνηθίσει και κάνει οι εποχές, με την πρώτη σκέψη σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι κάποια απάτη για την αρπαγή χρηματικού ποσού.

Το περιστατικό είναι αληθινό και εξακριβωμένο και χρειάζεται άμεση  χρηματική ενίσχυση και ιατρική παρακολούθηση στο εξωτερικό για θεραπεία.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο

“Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θά μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!”

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627

Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
Aν σας το ζητάει με λατινικούς χαρακτήρες: Paraschis Spyridon Georgiou

έτσι έχει δημοσιευθεί στον παρακάτω σύνδεσμο στο facebook

Πατήστε εδώ για να το δείτε