Το απόγευμα κλείνει ο Κόμβος Πλατυκάμπου – Μικροθήβες επ’ αόριστον – Τέμπη – Δρούγος -Δομοκός το μεσημέρι

Στο θέμα της συνέχισης του αγώνα των αγροτών κατά τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη μαζική κάθοδο στην Αθήνα και το… στήσιμο μπλόκου στην Πλατεία Συντάγματος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του το μέλος της Συντονιστικής του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζος Μαρούδας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως σήμερα και ώρα 4 μ.μ. αγρότες θα μεταβούν στον κόμβο του Πλατυκάμπου, όπου και αναμένεται να κλείσουν συμβολικά τον δρόμο στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου, όπως και τον δρόμο προς την Αγιά. Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία εκτιμάται πως θα διαρκέσει για δύο έως τρεις ώρες.

Παράλληλα, αντίστοιχες δράσεις με κλείσιμο των παρακαμπτήριων δρόμων θα γίνονται καθημερινά, έως και την Παρασκευή όπου μαζικά οι αγρότες θα μεταβούν στην Αθήνα και θα παραμείνουν για τουλάχιστον τρεις ημέρες στο «μπλόκο» της Πλατείας Συντάγματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η Εθνική Οδός στο ύψος των Τεμπών και να κλείσει εκ νέου στις 9 το βράδυ, πιθανότατα για 24 ώρες.

Συνάμα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα αναμένεται να κλείσει η Εθνική Οδός Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου, ενώ από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος Λάρισας – Αγιάς στο ύψος του Γερακαρίου.

Ενώ στο μπλόκο Μικροθηβών ο δρόμος είναι κλειστός επ’ αόριστον κλείνοντας και τους παράδρομους συγκεκριμένες ώρες αναλόγως την απόφαση της γενικής συνέλευσης του μπλόκου.

Όσο αφορά τον Δρούγο και τον Δομοκό οι αγρότες εκεί αναμενεται να  κλείσουν σήμερα τους δρόμους από 12 εως 14:30 στο Δομοκό και 14:30 – 17:30 στο Δρούγο.