Έκοψε πίτα η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ

Σε ένα ζεστό και χαρούμενο κλίμα την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π 1 Φαρσάλων η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Κυρίτση η οποία αφού ευχήθηκε σε όλους αναφέρθηκε στην λειτουργία της επιχείρησης.

ΔΗΚΕΦΑ ΔΗΚΕΦΑ

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην Πρόεδρο ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Δέσποινα Συροπούλου η οποία καλωσόρισε και ευχήθηκε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τονίζοντας ότι όλοι κωπηλατούμε προς την ίδια κατεύθυνση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους συμπολίτες μας.

ΔΗΚΕΦΑ

Κατόπιν ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία. Αναφερόμενος στην ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ τόνισε ότι είναι η επιχείρηση μέσω της οποίας μπορούν να επιτευχθούν στόχοι της δημοτικής αρχής που αφορούν την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Επιπλέον καθόρισε το πλαίσιο διεκδίκησης για τη νέα περίοδο με επιδίωξη δημιουργίας ΚΔΑΠ στην Ερέτρια και στο Ναρθάκιο άλλα και ΚΗ.ΦΗ και βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη των Φαρσάλων.

Στην  κοπή της πίτας παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπαμπανίκας, Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, Γιάννης Βασιλείου, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σοφία Ταστεμίρογλου τα μέλη Σπύρος Τσιάμπας και Δημήτρης Χατζημήτρος καθώς και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Πολύζος Καραμπάσης όπως και όλοι οι εργαζόμενοι.

Τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η εκπαιδευτικός του Κ.Δ.Α.Π 2 Βασιλί Αναστασία Δημοπούλου.