Λεβέντης: Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε ομηρία

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση είναι ένα βήμα πριν την παραίτηση καθώς δεν συγκεντρώνει τις απαιτούμενες ψήφους για να περάσει το Ασφαλιστικό.

Για το λόγο αυτό κάλεσε τους αγρότες να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και προέβλεψε ότι λόγω των συνθηκών δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν κάτι και στο τέλος θα φύγουν από τα μπλόκα ταπεινωμένοι.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Καμμένου ο οποίος προειδοποίησε τους θεσμούς με εκλογές σε περίπτωση που οι υπερβολικές τους απαιτήσεις οδηγήσουν την διαπραγμάτευση σε αδιέξοδο, ανέφερε, «Ο Καμμένος απειλεί τους ξένους με εκλογές. Και τι θα πάθουν οι ξένοι; Όλα η Ελλάδα θα τα υποστεί και θα πάμε σε Grexit» και συμπλήρωσε ότι δεν λογίζει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως πολιτικό αρχηγό, μολονότι τον σέβεται ως άνθρωπο.

«Όποιος πάει τη χώρα ξανά σε εκλογές, για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, θα τιμωρηθεί», ανέφερε, μιλώντας ειδικά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξη του στο MEGA.

Σημείωσε παράλληλα ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα αξιώσει από τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει το ασφαλιστικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συναινέσει σε αυτή τη γραμμή, να υπάρξει ρήξη εντός Ν.Δ. με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την «καραμανλική» πτέρυγα του κόμματος.

Πηγή: antenna.gr/news