Καμμένος: Ο λόγος στο λαό αν οι δανειστές έχουν παράλογες απαιτήσεις

Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, να απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο σε συνέντευξη της το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος προειδοποιεί ότι αν η διαπραγμάτευση δεν έχει αίσια κατάληξη εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων από τους δανειστές, τότε τον λόγο θα έχει και πάλι ο λαός.

Με εκλογές απειλεί… τους δανειστές ο Πάνος Καμμένος. Τι λέει για όσους διαμαρτύρονται στην Κω. Μαζί με τον Τσίπρα θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ανάπτυξη λέει ο υπουργός.

«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο. Ο ελληνικός λαός, όμως έχει απαντήσει πολύ πρόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν οι εκλογές θα αποφασίσει ξανά», τονίζει ο κ. Καμμένος.

Συμπληρώνει μάλιστα πως «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα χρόνια» και ότι «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει».

«Στο πόδι είναι εκείνοι που βλέπουν ότι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα, που άντλησαν τα χρήματα των ανακεφαλαιοποιήσεων από τις τράπεζες τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να ξαναπάρουν αυτά τα κεφάλαια, θα είναι τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά και θα έχουν πρόσβαση όλοι οι Έλληνες πολίτες», υποστηρίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News».

Ο υπουργός Άμυνας υποστηρίζει ακόμα ότι θα πρέπει «να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» και διαβεβαιώνει πως «με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες».

Σχολιάζοντας τα τελευταία επεισόδια στην Κω με αφορμή τη δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας μεταναστών, ο κ. Καμμένος ήταν κατηγορηματικός:

Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που θέλουν να δε θέλουν να δημιουργηθούν τα hotspots. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ένας ξενοδόχος, που συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκείνους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στα hotspots.

Μην ξεχνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,50 ευρώ, κερδίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο «φορτιστής». Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε το Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα υπάρχουν δεκάδες πολύμπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα κινητά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση.

Ο κ. Καμμένος προαναγγέλλει επίσης τσεκούρι στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, αφήνοντας αιχμές για πρακτικές του παρελθόντος και τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα, τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετήσουν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον Ομέρ Βρυώνη».

Ξεκαθαρίζει επίσης ότι «δεν υπάρχει πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος θα προχωρήσει σε προδοσία και αποστασία» και επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο.

Πηγή: antenna.gr/news