«Έβαψε» ερυθρόλευκη την κορυφή!

Κείμενο Άλκης Σούρλας Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Την νίκη με σκορ 2 – 0 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Φαρσάλων. Με αυτό το «τρίποντο» οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 31 βαθμούς σε δεκαπέντε αναμετρήσεις και βρίσκονται πλέον στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ Κατηγορίας σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση.

Στα της αναμέτρησης τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο τερέν και στην πρώτη τους ουσιαστική «επίσκεψη» στα καρέ του Γκατζάνα ευτύχησαν να προηγηθούν.

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0127

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0138

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0139

Συγκεκριμένα στο 7’ ο Σιδηρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έβαλε σε θέση «οδηγού» τους παίκτες του κ. Σταμόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να απειλήσουν κυρίως με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση από τον χώρο του κέντρου όμως ο Ολυμπιακός έκλεισε καλά τους χώρους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Το κύριο «μενού» του πρώτου μέρους ήταν οι σκληρές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με την Αναγέννηση έπειτα και την είσοδο του Τζερεμέ να παίρνει χώρους και να προσπαθεί κυρίως από τα άκρα να κάνει την «ζημιά».

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 53’ ο Κουλάκογλου έπιασε ένα γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής όμως αρχικά ο Γκατζανάς και στην συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν τον κίνδυνο.

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0260

Η Αναγέννηση αντέδρασε και στο 60’ έχασε την πρώτη της καλή στιγμή όταν το δυνατό σουτ του Τζερεμέ κόντραρε στον Γιαχνή και πέρασε κόρνερ.

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0282

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 67’ όμως η εκτέλεση φάουλ του Ν. Δενελάβα από πολύ καλή θέση κόντραρε στο τείχος και πέρασε κόρνερ.

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0302

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78’ της αναμέτρησης όταν ο Σιδηρόπουλος πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Κούρο και ο «άρχων» της αναμέτρησης έδειξε την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λευτέρης Δενελάβας ο οποίος δεν λάθεψε και έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στους «ερυθρολεύκους».

Στην φάση του πέναλτι οι άνθρωποι της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει παράβαση.

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0086

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μπράνος, Γιαχνής, Τολιόπουλος (85′ Γκοντοβάς), Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ., Κουλάκογλου, Λέτσιος (65′ Αλεξούλης).

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0091

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Συμεωνίδης, Μπόγκας(46′ Τσιάμπας), Σακελλαρίου, Τραιανταφύλλου, Προσμίτης (75′ Μουτκανας), Κουμβρία(46′ Τζερεμές),Αρβανιτοζήσης Δημ ,Αρβανιτοζήσης Γ, Πατσιούρας

ΑΜΠΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0083

Διαιτητές: Τσιτσανούδης, Μακρής, Τσιτρούλης