Νίκη από το ημίχρονο

Νικηφόρα πέρασε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την σκληροτράχηλη έδρα του Αετού Μακρυχωρίου με σκορ 0 – 2 .Τα δύο τέρματα του Αχιλλέα σημειώθηκαν πριν από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ στο δεύτερο μέρος τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές τις προσπάθειες των παικτών μας.

Ο Αχιλλέας μπήκε “φουριόζος” από την αρχή της αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 15′ όταν έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία και πάσα του Νεμπεγλέρα ο Ζαγγανάς “πάτησε” περιοχή και με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρούμαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος έπεσε αισθητά με τον Αχιλλέα να κρατάει την μπάλα στον χώρο του κέντρο και να κοντρολάρει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα η ομάδα δίχως να φορτσάρει έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

Αρχικά στο 64′ ο Τλούπας νίκησε τους πάντες στον “αέρα” όμως την κεφαλιά του έδιωξε εντυπωσιακά ο Κωνσταντίνου.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ από πολύ καλή θέση, όμως πρώτα ο Κωνσταντίνου και έπειτα το δοκάρι του στέρησαν την χαρά να πανηγυρίσει.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 80′ όταν έπειτα από σέντρα του Κουρούμαλου από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Με αυτό το τρίποντο η Φαρσαλινή ομάδα έφτασε τους 53 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα όντας πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη και προνομιούχο θέση.

Η Επόμενη Αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 17/2 με τον Αχιλλέα να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων την Δάφνη Γλάυκης.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κωσταντίνου, Γκαμπέτας, Δάσιος Δ., Πίκος, Καλπίας (35′ Γκαραλιάκος), Δάσιος Γ., Αργύρης, Παυλόπουλος, Νικούλι (87′ Τζίκα Δ.), Τέας (75′ Παπαδημητρίου), Κουσιώρας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Καραμπούζης, Τλούπας, Νεμπεγλέρας (85′ Μεζίνι), Κομισόπουλος, Μπένος (83′ Τσετιροκλής), Ζαγγανάς (80′ Πλιάγκας), Κουρούμαλος.

Πηγή: http://axilleasfarsalwn.blogspot.gr/