«Αδερφική υπόθεση»!!!

Του Άλκη Σούρλα

Με σκόρερ τους Γιάννη και Δημήτρη Αρβανιτοζήση η Αναγέννηση Φαρσάλων κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμη ένα «τρίποντο, καθώς κέρδισε με σκορ 2 – 0 τον Άρη Κουλουρίου στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων, στην εξ αναβολής αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ Κατηγορίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ--4

Με αυτή την νίκη το «συγκρότημα» του Νίκου Θεοχαρόπουλου έφτασε τους 31 βαθμούς σε 14 αναμετρήσεις και οδηγεί την «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Στα της αναμέτρησης τώρα οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Άρη όταν έπειτα από ασσίστ του Προσμίτη ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ--2

Μάλιστα με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου η Αναγέννηση έκανε δυο τα τέρματά της.

Ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης εκτέλεσε το φάουλ και ο Δημήτρης με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα όμως η κεφαλιά του Δημήτρη Αρβανιτοζήση στο 30’ από την «καρδία» της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και συγκεκριμένα στο 52’ ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως ο Γκατζανάς με διπλή επέμβαση έδειξε την κλάση του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, και η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 83’ όταν ο Τζερεμές βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ανακόπηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου πανηγύρισαν ακόμη μια νίκη και πλέον το μυαλό όλων στο «κόκκινο στρατόπεδο» είναι στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στο γήπεδο της Αμπελιάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ--6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ--5

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ-