Βόλος : Κλείνουν οι αγρότες τον κόμβο των Μικροθηβών από τις 12 μ.μ. ως τις 17.00 μ.μ.

Εντείνουν από σήμερα τον αγώνα τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών. Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Τέμπη και σε συνεννόηση με άλλα μπλόκα, οι αγρότες της Μαγνησίας αποφάσισαν να αποκλείσουν το δρόμο από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους κάθετα στην εθνική οδό. Επίσης θα αποκλείσουν και τις παρακαμπτήριες οδούς.

Παράλληλα,  όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Σωτήρης Γαλογαύρος , μέλος της συντονιστικής του κόμβου των Μικροθηβών, σήμερα το απόγευμα , σε συνεννόηση με τα άλλα μπλόκα, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και καθολικό κλείσιμο των δρόμων, προκειμένου να ασκηθεί εντονότερη πίεση στην κυβέρνηση.

Επιπλέον οι αγρότες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας , ώστε μέχρι αύριο Τρίτη να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής , πάνω στις οποίες θα καλέσουν την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα να τοποθετηθούν. Τις προτάσεις αυτές θα αποστείλουν στον Πρωθυπουργό, στους αρχηγούς των κομμάτων και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πηγή: ert.gr