Έκλεισε η Εθνική σε Τέμπη και Πλατύκαμπο

Σε αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει από τις 5.00 το απόγευμα αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι μετακινήθηκαν με μερικές δεκάδες τρακτέρ προς το συγκεκριμένο σημείο.

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις 7.00 μ.μ.

Ταυτόχρονα έχει αποκλειστεί ο δρόμος από τρακτέρ και στο Γερακάρι Άγιας αλλά και το Αργυροπούλι Τυρνάβου για το ίδιο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, να έχει δυσχεράνει ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς τα συγκεκριμένα σημεία εντάσσονται στις εναλλακτικές διαδρομές που ακολουθούν τα οχήματα όταν δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν επί του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Στο κομμάτι της Εθνικής όπου έχουν «απλωθεί» χιλιάδες τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας ο αποκλεισμός είναι μόνιμος από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων.

Στο μεταξύ εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα Τέμπη μέχρι τις 8 μ.μ., ενώ παρότι οι αγρότες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει το ακριβές χρονικό διάστημα που θα αποκλείσουν αύριο Τρίτη την Κοιλάδα, προσανατολίζονται σε 10ωρο κλείσιμο.