Το γλέντησαν οι Χαλικιώτες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλικίου Ασπροποτάμου πραγματοποίησε χοροεσπερίδα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο “Κτήμα Αίγλη” στα Φάρσαλα.

Η πρόεδρος Σούλα Δρόσου και το Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου καθώς και πολλοί εκπρόσωποι διαφόρων Συλλόγων και σωματείων της περιοχής.

Το χορευτικό του Συλλόγου χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου χορευτικού Παναγιώτη Μποτού. Ορχήστρα της βραδιάς ο Δημήτρης Λεβέντης στο κλαρίνο, παρέα με τον Γκουζιώτη Σπύρο (τραγούδι), Χαχάμης Αχιλλέας (λαούτο, τραγούδι), Χλίβας Αλέκος (πλήκτρα), Μανής Κώστας (ντέφι,τραγούδι).

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Τύμπας ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημ. Βουρλίτσης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βλάχων και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας Μιχάλης Μαγειρίας καθώς επίσης και ο Βασίλης Αμπατζής Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Κρουσόβου και αντιπρόεδρος της Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0150

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0001

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0053

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0124

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0135

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0015

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0010

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0040

ΧΑΛΙΚΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-0187