Πρώτη και ακάθεκτη!

Κείμενο Άλκης Σούρλας, Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων καθώς αυτή την φορά επιβλήθηκε με σκορ 1-3 της Δόξας Υπέρειας και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0067

Οι «κόκκινοι» στις αρχές το πρώτου μέρους πέτυχαν ένα τέρμα με τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσαιντ.

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0025

Εν τέλει το σκορ για την ομάδα του κ. Θεοχαρόπουλου άνοιξε ο Άγγελος Προσμίτης στο 37’.

Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Παλιούρας 4’ αργότερα με όμορφη κεφαλιά έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0061

Το 1 – 1 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες  πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Γιάννης  Αρβανιτοζήσης πήρε το «όπλο» του και σημειώνοντας δυο τέρματα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την πρωτοπόρο Αναγέννηση Φαρσάλων.

Επίσης πλην των δυο τερμάτων ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Παλιούρας για τους «μαυραετούς».

Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Αναγέννηση ελέω αποβολής του Γιάννη Πατσιούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’.

Οι Συνθέσεις

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0017

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Τσούρης Γ., Τσούρης Κ. (65΄Βαϊτσης Δ.), Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας, Γούναρης, Καλφόγλου (60΄Κλέιντι), Κερμελίδης, Παλιούρας.

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0015

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Μουτκανάς Θ. (85΄Νταφόπουλος), Αρβανιτοζήσης Δ. (80΄Κούμπρια), Μπόγκας, Σακελλαρίου Κ., Συμεωνίδης, Κούρο, Προσμίτης, Αρβανιτοζήσης Γ., Τσιάμπας Απ. (70΄Ρούμπας), Πατσιούρας.

ΥΠΕΡΕΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-0011

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τσακνάκη, Μπακαγιάννης.