Μπλόκο Νίκαιας: Τη Δευτέρα κλείνουν την Εθνική Οδό – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

Μετά από την απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στη Νίκαια της Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν τα μπλόκα που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας, στη συνεδρίασή της, αποφάσισε τις παρακάτω δράσεις:

  1. Αγροτικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
  2. Συμμετοχή αντιπροσωπείας του μπλόκου στο συλλαλητήριο εργατών, επαγγελματιών και αγροτών, που έχουμε το ίδιο πλαίσιο αιτημάτων, στη Θεσσαλονίκη.
  3. Κλείσιμο του Κόμβου Πλατυκάμπου, στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ.
  4. Συγκέντρωση, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ, έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας για τα αγροτοδικεία, καθώς και στα γραφεία της Εφορίας για το φορολογικό.
  5. Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 10:30 πμ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 κι άλλες δράσεις την ίδια μέρα.
  6. Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου θα επισκεφτεί φορείς εργαζομένων, νεολαίας , γυναικών που πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Το επόμενο διάστημα, το Μπλόκο της Νίκαιας, στο πλαίσιο των αποφάσεων Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα πάρει πρωτοβουλίες και για άλλες αγωνιστικές δράσεις, καθώς και για σύγκληση νέας Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων.

Το Μπλόκο θα επισκεφτούν σήμερα Παρασκευή, στη 1:30 μμ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την Κυριακή 1 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της ΟΓΕ και την Τετάρτη 3 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας».