iPhone 5se: Μια μίξη από iPhone 6/6s το νέο 4ιντσο της Apple;

Από τότε που κυκλοφόρησε η Apple τα 4.7 και 5.5 ιντσών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ακούμε για την ύπαρξη του μικρού 4ιντσου iPhone. Άλλοτε αναφέρεται ως iPhone 6c, iPhone 5e ή iPone 7c, ενώ σήμερα διαρρέει ως iPhone 5se.

Οι πληροφορίες έρχονται από το 9to5Mac, το οποίο αναφέρει ότι το μικρό iPhone θα ονομαστεί iPhone 5se και θα είναι μια μίξη μεταξύ iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6s. Θα έχει ελαφρώς κυρτό γυαλί στην μπροστινή πλευρά, όπως το iPhone 6.

Aπό το iPhone 6 έχει δανειστεί επίσης και την κάμερα 8 και 1.2 Megapixel, η οποία έρχεται από το iPhone 5s. Επιπλέον, λέγεται ότι από το iPhone 6s θα δανειστεί το Live Photos, φωτογραφίες που έχουν μερικά δευτερόλεπτα κίνησης και ήχου, σαν να είναι ουσιαστικά ένα μικρό βιντεάκι.

Ο επεξεργαστής θα είναι ο Apple A8, ίδιος με του iPhone 6, ενώ από το iPhone 6s παίρνει Bluetooth 4.2, VoLTE και Wi-Fi 802.11ac chips. Το iPhone 5se λέγεται ότι θα έχει υποστήριξη NFC, προκειμένου να λειτουργεί το Apple Pay.

Τέλος, θα διατηρήσει τα ίδια χρώματα με τη σειρά 6s: Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold. Η ανακοίνωση του 4ιντσου iPhone αναμένεται κάπου τέλη Μαρτίου με Απρίλιο.

Οι παραπάνω πληροφορίες μοιάζουν να είναι αξιόπιστες, όμως εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις όπως για κάθε τι που διαρρέει.

Πηγή: techblog.gr