Αφυδατωμένος και τυλιγμένος μέσα σε δύο μπουφάν βρέθηκε ο μικρός Φοίβος

Φοβισμένος, αφυδατωμένος και τυλιγμένος μέσα σε δύο μπουφάν βρέθηκε ο 4χρονος Φοίβος μέσα σε μια παγωμένη καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου ήταν το τελευταίο καταφύγιο του 33χρονου φερόμενου ως συζυγοκτόνου Λέσι Τζέιμς Κλοντ.

Μετά από 18 μέρες αγωνίας το θρίλερ έλαβε τέλος.

Οταν έπεσε στην αγκαλιά του παππού του έβαλε τα κλάματα. Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να δει το 6χρονο αδερφάκι του για να ηρεμήσει.

Ο Φοίβος επί 18 μέρες περιπλανιόταν από καλύβα σε καλύβα μέσα στο κρύο, με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, χωρίς επαρκές φαγητό και χωρίς να μπορεί κανείς να του φέρει τη μητέρα του. Μάλιστα το μικρό παιδί το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να δει τη μητέρα του…

Αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση αναφέρουν ότι όσο περνούσαν οι ημέρες τόσο αυξάνονταν οι πιθανότητες ο συζυγοκτόνος να κάνει το μοιραίο λάθος.

Αυτό το λάθος έγινε το πρωί της Κυριακής.

Δύο Αλβανοί εργάτες πήγαν να κλαδέψουν έναν ελαιώνα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το κρησφύγετο του Λέσι. Ο 33χρονος, ο οποίος ήταν προφανώς εξαντλημένος, βγήκε έξω στο χωράφι για να τους ζητήσει ασπιρίνες και νερό. Εκείνοι τον αναγνώρισαν, καθώς είναι κάτοικοι της περιοχής και γνώριζαν την οικογένεια. Οι εργάτες του απάντησαν ότι θα του φέρουν αυτό που ζητάει και τότε ο Λέσι γύρισε πίσω στην καλύβα, όπου βρισκόταν και ο Φοίβος.

Οι εργάτες ειδοποίησαν τον παππού και τη γιαγιά του 4χρονου και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, που αμέσως έστησε επιχείρηση σύλληψης. Κατά την έφοδο των αστυνομικών ο Λέσι ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ψύχραιμος και δεν αντιστάθηκε. Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν να διαπιστώσουν ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Κατόπιν, το έβγαλαν από το σπίτι και το παρέδωσαν στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς που το συνόδευσαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: newsbeast.gr