Ροή σκέψεων και ιδεών στα Φάρσαλα

Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές. Είτε απρόσμενες και ραγδαίες, είτε εξελισσόμενες και σταδιακές, δημιουργούν ανασφάλεια και φόβο, προσμονή μα και ανησυχία, εγρήγορση και άγχος. Συχνά, οι αλλαγές είναι επώδυνες και δύσκολα αποδεκτές κι άλλοτε, ο άνθρωπος που τις βιώνει, θωρακισμένος ψυχολογικά κατορθώνει να μετατρέπει την αλλαγή σε μια διαδικασία αναγέννησης-σκέψεων, συναισθημάτων, ιδεών, ακόμη και συνθηκών!

Σε μια τέτοια διαδικασία ανατροφοδότησης, εξελίχτηκε η διάλεξη με θέμα τη γνωστή φράση του Ηράκλειτου “τα πάντα ρει” και εισηγητή τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα. Εντάσσεται στο επιμορφωτικό πρόγραμμα “Φύση-Τέχνη-Άνθρωπος” που περιλαμβάνει αξιόλογες εισηγήσεις πάνω σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς του σύγχρονου Έλληνα. Στοχεύει να ενδυναμώσει, μέσω της ανταλλαγής σκέψεων και απόψεων, την ικανότητα κάθε ατόμου να αναζητά διεξόδους εποικοδομητικές στα άμεσα και υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά στη ζωή και τις σχέσεις του με άλλους ανθρώπους.

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που το πρόγραμμα έγινε δεκτό με ενθουσιασμό κ ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες.

Σημειώνεται ότι η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου με εισηγήτρια την κ. Ζαφειρώ Χατζηφωτίου και θέμα «ΦΩΝΗ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ- ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»

Για πληροφορίες και εγγραφές στο επιμορφωτικό πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6978890645 (κα Δέσποινα Συροπούλου)