“Τρίποντο και κυνηγάει”

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Νίκη «χαρακτήρα» πέτυχε ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1 – 0 στην έδρα του απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, για τη 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι με αυτό το «τρίποντο», οι παίκτες του Νίκου Τρίγκα έφτασαν στους 14 βαθμούς και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται λίγο πιο πάνω, καθώς κατέχουν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον Μυραϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα το παιχνίδι άλλαξε μορφή με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Εν τέλει στο 72’, ο Ηλίας Κουτσόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή των Χαλκιάδων με τον κ. Σουλιώτη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Ζητούνης ο οποίος δεν λάθεψε, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Αγίου.

Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι με αποκορύφωμα την εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Γούσιας και κράτησε το υπέρ πολύτιμο για την ομάδα του τρίποντο

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ-0049

 

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ-0028

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ-0018

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Κυρίτσης (85′ Τρίγκας), Τζιλήρας, Ράιος (65′ Μαμαλούδης), Κίτσιος, Γιαννούλης, Δημακόπουλος, Ζητούνης, Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (76′ Καραλόπουλος), Γάλλος.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ-0015

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Κυριάκου, Καρδαμίλης, Κουτσόπουλος, Στεφανίδης (46′ Νιαβής (56′ λ.τ. Μακρυγιάννης)), Αντωνιάδης, Ψύρρας, Νασιούλας, Λαζαρίδης, Μαμάτσας, Κίτσας.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ-0011

Διαιτητές: Σουλιώτης, Νάκας, Τάνας.