Τρίποντο ο Αχιλλέας με τον Ηρακλή

Με νίκη συνεχίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος κέρδισε στο βροχερό Σαββατιάτικο παιχνίδι με σκορ  2 – 0 αποτέλεσμα που δίνει το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Ηρακλής έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης όταν στο 4′ ο Αποστόλου πάσαρε στον Μαυρομάτη ο οποίος από θέση βολής πλάσαρε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα βγήκε μπροστά πίεσε και στο 13′ έχασε την πρώτη της σημαντική ευκαιρία όταν την δυνατή κεφαλιά του Τλούπα έδιωξε εντυπωσιακά ο κίπερ του Ηρακλή.
Ενώ ο Αχιλλέας έφτασε κοντά στο γκολ και στο 21′ όμως την φαλταριστή κεφαλιά του Καραμπούζη απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ηρακλή πάνω στην γραμμή.

Το σκορ για τον Αχιλλέα άνοιξε στο 30′ ο Τλούπας με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νεμπεγλέρα.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η δυνατή βροχή συνεχίστηκε με αποτελέσμα ο αγωνιστικός χώρος να βαρύνει ακόμη περισσότερο.

Ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και στο 54′ έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.
Ο Μπένος τροφοδότησε τον Ζαγγανά ο οποίος “πάτησε” περιοχή από τα αριστερά, “έσπασε” στον Βούλγαρη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 74′ όταν την δυνατή κεφαλιά του Οικονόμου έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπαταβάνης.

Οι Συνθέσεις
Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κομισόπουλος, Τλούπας, Μπένος (75′ Κακαζούκης), Βούλγαρης (85′ Πλιάγκας), Ζαγγανάς Γ. (65′ Λύτρας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Μπαλαμώτης, Λιάκος, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης (60′ Τσιάτας), Καπετάνι, Ταστεμερίδης (85′ Κατσαρός), Σπανός, Μαυρομάτης (70′ Ντονούδης), Αποστόλου.

Άλκης Σούρλας