Δεν “Χ”αμογέλασε κανείς

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και δύναμη σε έναν “βαρύ” αγωνιστικό χώρο Ατρόμητος Βαμβακούς και Ολυμπιακός Αμπελιάς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0007

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0037

Με εννέα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι ελέω αποβολής του Γκούνη στο 50′ με απευθείας κόκκινη κάρτα  και του Μορφογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ενώ από πλευράς Ολυμπιακού απεβλήθη ο Ακρίβος ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδος του.

Οι “μπλε” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 10′ όταν έπειτα από πάσα του Κατσανάκη ο Τσούλης με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ άνοιξε το σκορ.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0049

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους παίκτες να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές προσωπικές μονομαχίες.

Το παιχνίδι στα ίσια έφερε ο Αντώνης Δενελάβας στο 60′ ο οποίος είδε τον Παλαμίδα εκτός θέσης και με σέντρα σουτ έγραψε το 1 -1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0016

Tέλος στο 85′ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Δενελάβας Ελευθ.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0057

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0117

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0033

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος) Παλαμίδας, Αρσενόπουλος Β (61′ Βόπης), Μορφογιάννης Θ., Γκούνης, Βότσης, Μαργαριτόπουλος Ν., Φλώρος, Κατσανάκης, Πέτσας ( 61′ Θανόπουλος Κ.) , Τσούλης (87′ Αρσενόπουλος Βαγγ.), Μακρής

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0024

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Σταμόπουλος Κώστας) Πατρίκιος, Αλεξούλης, Τολιόπουλος, Καράγγελης, Δενέλαβας Ν, Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενέλαβας Ε, Κουλάκογλου, Γιαχνής, Σταμόπουλος

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΜΠΕΛΙΑ-0020

Διαιτητές: Τσιτσανούδης, Ντανταλής, Τέγος.