«Ταράζει τα νερά» ο Άγιος

Διπλό «μπαμ» ανακοίνωσε η Ένωση Αγίου Γεωργίου η οποία απέκτησε τους Γιώργο Ράιο και Βάϊο Ζητούνη.

Με αυτές τις δυο προσθήκες η ομάδα του Νίκου Τρίγκα αποκτά αδιαμφισβήτητη ποιότητα αλλά και εμπειρία καθώς πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές με «πλούσια» βιογραφικά και παραστάσεις από πολύ υψηλότερες Κατηγορίες.

ΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ράιος αγωνίζεται ως  κεντρικός επιθετικός  και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Νίκη Βόλου, Λαμίας Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέα Φαρσάλων και Βέροιας στην Β Εθνική Κατηγορία.

Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε λοιπόν, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί ηλικιακά να μην βρίσκεται στην πρώτη του νιότη (σ.σ διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του), όμως με την εμπειρία καθώς και με την έφεση του στο σκοράρισμα είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια του κ. Τρίγκα.

ΖΗΤΟΥΝΗΣ-4019

Ενώ ο Ζητούνης είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως «δεκάρι» αλλά και εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία Φαρσάλων έπειτα προωθήθηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων στην Δ Εθνική Κατηγορία ενώ επίσης έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση Φαρσάλων τον Απόλλων Βρυσιών ενώ επέστρεψε για μια σεζόν και στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Απόλλων Βρυσιών από τον οποίο μεταγράφηκε στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

Κείμενο: Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες: Γκαντέλος Γιώργος